Meer informatie over Wedding & Planning.

Wedding & Planning zorgt samen met jullie voor een feest waarop verbinding en samenzijn centraal staan. Als weddingplanner denken wij aan alles. Wij houden ervan niet alleen de gasten, maar ook jullie te verrassen en we komen met ideeën die alle verwachtingen overtreffen. Natuurlijk zorgen we dat aan alles is gedacht zodat jullie kunnen ontspannen en zorgeloos zullen genieten van het samenzijn. En dat allemaal op jullie manier, precies zoals jullie zijn.

Diensten

Maak kennis met

Wiesje Hallewas

Portfolio

Het gezicht van Wedding & Planning is Wiesje Hallewas. Met tomeloze energie en oog voor detail heeft zij de afgelopen 15 jaar het beroep van weddingplanner in Nederland op de kaart gezet en al heel wat huwelijken tot een onvergetelijk feest gemaakt. Voor Wiesje is niets te gek, ze weet hoe ze jullie wensen kan uitvoeren en doet dit met kennis van zaken, ongekend veel enthousiasme, en alles met gevoel voor discretie en oog voor jullie privacy. Voorop staat dat jullie trouwdag een feest wordt waarbij jullie alles los kunnen laten om van elkaar te kunnen genieten.

Awards & keurmerk

Wedding & Planning is winnaar van de Dutch Wedding Award in de categorie ‘beste weddingplanner’ en daar zijn we trots op! Verder zijn we drager van het Keurmerk van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie. Een keurmerk dat we kregen vanwege onze betrouwbaarheid, professionaliteit en gastvrijheid.

Awards

Genomineerd in de categorie
Genomineerd in de categorie WEDDINGPLANNER 2012
Genomineerd in de categorie
Genomineerd in de categorie WEDDINGPLANNER 2013
Winnaar in de categorie
Winnaar in de categorie WEDDINGPLANNER 2014
Genomineerd in de categorie
Genomineerd in de categorie WEDDINGPLANNER 2015