FAQ2020-07-21T10:17:33+02:00

FAQ – Veelgestelde vragen

Wij willen trouwen in het buitenland, kunnen we dat door Wedding & Planning laten regelen?2020-07-21T09:49:24+02:00

Met ons team van Wedding & Planning organiseren wij de bruiloft die bij jullie past in Nederland en Europa. Met ons uitgebreide netwerk met top leveranciers in binnen- & buitenland creëren wij samen met jullie een huwelijks(weekend) dat alle verwachtingen overtreft!

Wat kost het om mijn bruiloft of evenement te laten organiseren door Wedding & Planning?2020-07-21T09:55:28+02:00

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek maken we een offerte. Omdat we tijdens de kennismaking jullie wensen en budget in kaart hebben gebracht, bouwen we aan een offerte die helemaal bij die wensen past.

Wat doet een wedding planner eigenlijk?2020-07-21T10:25:40+02:00

De eerste vrijblijvende kennismaking is de basis voor een mooie samenwerking op weg naar een fantastisch ontspannen huwelijksdag. Los van zakelijke aspecten is ook een wederzijdse klik essentieel want wij lopen tenslotte een stukje mee aan de zijlijn van jullie leven.

We vragen jullie ‘het hemd van jullie lijf’ om zo haakjes te zoeken om jullie huwelijksdag (weekend) helemaal tailor made te maken en dus passend bij jullie. Jullie mogen gebruiken maken van ons zorgvuldig samengestelde netwerk met leveranciers ( maar ook eigen input is natuurlijk mogelijk). Door een gedegen voorbereiding (en ook die is leukl!) zorgen wij voor een ontspannen sfeer tijdens de huwelijksdag(en). Het leven en de liefde moet gevierd worden! 

Wat als jij, als onze wedding planner ineens ziek bent op de dag van het huwelijk?2020-07-21T09:56:27+02:00

Wij hebben als Wedding & Planning een team waarmee we flexibel zijn, meerdere huwelijken en evenementen kunnen realiseren en ook kunnen schakelen in geval van nood en ziekte. Deze ‘achterwacht’ zal al betrokken zijn in het proces van jullie huwelijk en vaak kennen jullie dit teamlid ook al.  

Organiseren jullie ook andere evenementen?2020-07-21T10:31:46+02:00

Het leven en de liefde vieren, daar hoort niet per se een huwelijksvoltrekking bij. Willen jullie met familie en vrienden een bijzondere gebeurtenis vieren, of een mooi feest geven om het leven te vieren? Ook dat doen we op een manier die helemaal bij jullie past.

Of wat dacht je van een huwelijksjubileum, het themafeest, 40e verjaardag… ook dat vier je met Wedding & Planning. Wat ons betreft zijn de mogelijkheden eindeloos…!

Iets heel anders maar toch ook mooi om te noemen. We hebben ook een bedrijf die zich gespecialiseerd heeft in het organiseren en begeleiden van bijzondere uitvaarten. Want iedereen is gewoon bijzonder en verdient een gewoon bijzonder afscheid bij het leven dat geleefd is. www.gewoonbijzonderafscheid.nl 

Ik wil een huwelijksaanzoek doen, kunnen jullie mij hierbij helpen?2020-07-21T10:19:50+02:00

Ja zeker! Wij gaan graag samen met je kijken hoe we een huwelijksaanzoek kunnen creëren wat helemaal bij jullie past. 

Het plannen van een huwelijksaanzoek bestaat uit verschillende fasen, waar wij je graag bij helpen! Van de brainstorm fase tot aan het aanzoek. Of dit klein en intiems is of groots en uitbundigs wij zorgen dat alle randvoorwaarden geregeld zijn op gepaste afstand zodat het jullie mooie bijzondere intieme moment wordt!

Ik weet niet zeker of ik een wedding planner wil, hoe kom ik daar achter?2020-07-21T09:54:19+02:00

Wij zijn van mening dat iedereen een huwelijk  kan organiseren.  

Onze bruidsparen die kiezen voor een weddingplanner doen dat omdat ze graag volop willen genieten tijdens de huwelijksdagen, en door een professional in de arm te nemen en niet hun beste vrienden en/of familie te belasten met deze taak kan iedereen volop genieten.

Want ceremoniemeester zijn op een huwelijk is een zwaar onderschatte taak die erg belastend kan zijn voor vrienden en familie omdat je in de ochtend als eerste start en ’s nachts het licht uit doet. Je bent eigenlijk iedereen een stap voor de hele dag dat maakt dat je eigenlijk  vrij weinig van de dierbare momenten meemaakt tijdens de dag(en).

Het internet is leuk en inspirerend maar ook lastig om keuze te maken. Want mooie plaatjes en verhalen op websites kennen wij ook. Onze kracht is dat wij echt leveranciers zoeken die bij jullie passen en dat maakt de puzzel helemaal af. 

Daarnaast kent niemand de markt beter dan een wedding planner. Jij bent urenlang op zoek naar de juiste invulling terwijl een gesprek met ons hierover komen we vaak tot andere inzichten en bijzondere keuzes. Het is natuurlijk altijd jullie eigen keuze of jullie met een wedding planner in zee willen gaan. Daarom is het voor ons belangrijk om eerst kennis te maken. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen. We brengen in kaart hoe jullie dag eruit moet gaan zien en welke verwachtingen jullie hebben van het huwelijksfeest. 

Ik heb al een ceremoniemeester, kan ik dan ook nog een wedding planner hebben?2020-07-21T09:55:54+02:00

Meestal vervullen wij de rol van ceremoniemeester zodat al jullie gasten kunnen genieten van jullie huwelijk, maar mochten jullie toch graag een ceremoniemeester willen vragen uit jullie vriendenkring dan kan dit natuurlijk. Het is dan wel belangrijk dat wij elkaar vooraf te spreken om een aantal dingen af te stemmen.

Ik ben heel perfectionistisch, is het wel handig om een weddingplanner in de hand te nemen?2022-03-01T14:05:31+01:00

Veel van onze bruidsparen zijn perfectionistisch en houden vaak van controle. Maar daar ligt ook onze tak van sport, uitdaging en kracht want wij zijn ook perfectionistisch en houden van controle zonder star en rigide te worden. Want een ontspannen huwelijksdag is het doel waarop jullie samen met jullie gasten volop kunnen genieten zonder bezig te zijn met randzaken.

De kunst is om tijdens de voorbereidingsperiode elkaar te leren kennen. Zodat het jullie een stukje rust geeft en ook dat jullie het vertrouwen krijgen dat wij alles in goede banen zullen leiden voor jullie. En natuurlijk ben je gespannen op jullie huwelijksdag. Maar dat mag en is logisch. Maar wel gezonde spanning en niet de spanning of alles wel goed gaat komen.

Ga naar de bovenkant