Project omschrijving

Winter Wedding in Vondelkerk in Amsterdam

Midden in de winter elkaar het ja-woord geven in de Vondelkerk gelegen aan de rand van het Vondelpark. Het park waar eerder dit jaar de aanstaande bruidegom op zijn knieën ging voor zijn bruid. Een huwelijksweekend in een ontspannen sfeer waarbij haast of druk niet past maar wel verrassingen in een stijlvolle warme winter ambiance. In de ceremonie die voltrokken wordt door Karin Bloemen met muzikale ondersteuning van een gospel ensemble spelen humor en serieuze woorden een belangrijke rol. Centraal staat het delen en vieren van jullie geluk samen met familie en vrienden.

Gasten overnachten in het Conservatorium hotel of komen met eigen auto. Bij de ingang van de Vondelkerk staan de mannen van de Valet Parking klaar. En na het feest rollen de gasten zo het hotel in een straat verder of worden door de BOB service thuis gebracht. Heerlijk genieten van een culinair walking diner uitgeserveerd door de keuken brigade van Hete Peper. Alle gasten genieten van het afwisselende entertainment dat optreedt tijdens het feest en natuurlijk het entertainment bij de toiletten. Aan alles is gedacht om iedereen te verrassen.

De sprookjesachtige Vondelkerk ligt midden tussen klassieke en statige huizen aan de rand van het Vondelpark is vandaag exclusief voor jullie. Hoe kan het dan ook anders dat bijzondere, ontroerende of liefdevolle verhalen hier worden geschreven. Een schitterende entourage voor huwelijken en zeker een Winter Wedding.

Een winter huwelijk geeft een andere sfeer en er is geen stress over de vraag kunnen we buiten trouwen. Een winterhuwelijk is sfeervol met veel kaarslicht, vuurkorven, fakkels en misschien wel brandende openbaarden. Met als kers op de taart mogelijk zelfs sneeuwvlokken die het hele landschap bedekken met een witte deken van sneeuw.

Trouwen in de winter is onvergetelijk!

Fotocredits | Karen Kaper