Project omschrijving

Trouwen op landgoed te Werve

Tussen Den Haag en Rotterdam centraal in de Randstad ligt Landgoed te Werve. In een zeer rustig en beschermd natuurpark van 26 hectare in Rijswijk.  Wanneer je aankomt rijden via de lange oprijlaan verschijnt het karakteristieke Landhuis tussen de bomen. Vanaf het mooie terras heb je zicht op het gazon en uitzicht op de monumentale duiventoren uit 1539 en de grote vijver.

Het landhuis zelf ademt de sfeer uit van een koloniaal Engels landhuis met grote kroonluchters, velours gordijnen en marmeren vloeren. Een aantal authentieke zalen staat met elkaar in verbinding door 4 meter hoge paneeldeuren.

Ons bruidspaar viert de hele dag feest met een grote groep familie en vrienden. De bruid laat haar visagie en haarstyling verzorgen door Xelly Cabau boven in het Landhuis. De stretchtent op de gazon is met weddingchairs en de lange witte loper vanaf het terras loopt tot aan de ronde backdrop die helemaal vol met schitterende bloemen is het decor voor de ceremonie.

Na de ceremonie lopen het bruidspaar en hun gasten over de witte loper naar het terras waar de bruidstaart en de sweettable wachten om aangesneden te worden en de krukken kunnen van de flessen champagne.

In de Werve Buiten is alles en iedereen klaar voor de uitgeserveerde BBQ en live muziek dus er wordt al menig dansje gemaakt.

Het geluid van een Brassband is van verre hoorbaar en zij halen het bruidspaar en hun gasten op om richting het Landhuis te gaan waar het feest losbarst.

Fotocredits: Jacob van Rozelaar