Project omschrijving

Charly Luske en Tanja Jess trouwen, wedding en planning, weddingplanner, trouwen in noord Brabant, fotocredits Reflexx Reportages

Tanja Jess & Charly Luske zijn getrouwd in het pittoreske kerkje in Nuenen en aansluitend richting Kasteel Geldrop vertrokken.

 

“Trouwen was meer de kers op de taart. Onze kinderen waren beide geboren en toen had ik op een gegeven moment wel zoiets van: het zal toch niet dat ik mijn hele leven nooit getrouwd zal zijn? Het allereerste aanzoek was overigens in bed na een feestje en toen zei ik tegen hem Charly:”Doe dat nog maar een keer over als je nuchter bent”. De volgende ochtend had hij van een kauwgompapiertje een ring gemaakt en is hij opnieuw op z’n knie gegaan. Later heeft hij de ring voor mij gekocht die ik heel graag wilde dragen, maar dat kauwgompapiertje heb ik altijd bewaard heb ik natuurlijk altijd bewaard…”

De huwelijksdag verliep helemaal zoals ik mij had voorgesteld, met alle toeters en bellen en al onze dierbare vrienden en familie. Het was niet groots opgezet en hadden het heel gezellig met elkaar. Toch was ik best gespannen of het allemaal goed zou gaan. We zijn in het kerkje van Nuenen voor de wet getrouwd en het feest was in het koetshuis van kasteel Geldrop.

 

fotocredits | Reflexx Reportages