Project omschrijving

Huwelijk in de Belgische Ardennen

Bruidspaar | Trouwen in de Belgische Ardennen | Huwelijk Carly en Marijn | Wedding en Planning | Fotocredit Fine Art Photography By Sara Letschert

Huwelijk in de Belgische Ardennen. Château Jemeppe is een historisch kasteel met een rijke geschiedenis in de Belgische Ardennen.

Op één uur rijden vanaf Brussel ligt het schitterende uitgebreide landgoed met Château Jemeppe omgeven door een slotgracht met een geriefelijke en romantische binnenplaats (Le Cour) en een boerenhoeve (La Ferme). Daarbuiten fraai aangelegde stijltuinen, bossen, riviertjes. Heerlijk om ontspannen: wandelen, hardlopen, paardrijden, te mountain-biken. Château Jemeppe is een prachtig gerestaureerd 13e eeuws kasteel waar je een weekend kan genieten met je familie en vrienden van het unieke ‘feel at home’-concept. Alle moderne electronica, een eeuwenoude gewelvenkelder met exquise wijnen, sfeervolle herenkamers met open haarden, sauna en prachtige suites en slaapkamers. Zelfs een eigen kapel maakt deel uit van Château Jemeppe!

En toen was het zover… de huwelijksdag op Château Jemeppe. Het bruidspaar maakte zich klaar voor het grote moment. De bruidegom nam nog even een drankje, om het ergste randje van spanning ervan af te halen voordat naar de ceremonie ging.

Na de ceremonie, was het tijd voor champagne met taart. In de tent buiten stond de bruidstaart klaar om aangesneden te worden door het bruidspaar. Het bruidspaar wilde graag een paarse touch aan hun huwelijk. Zo was bijvoorbeeld de sweet table gevuld met met paarse koekjes, macarons en andere zoete lekkernijen. Ook in de stationary zat een paars tintje.

Binnen in het kasteel werd heerlijk gedineerd. Na het diner werd de ruimte snel omgetoverd tot ware dansvloer. De tafels werden ingeruild voor statafels en er werd een podium gebouwd voor de band. Zo kon het feest beginnen. Met muziek van de band en een chocoladefontein was alles aanwezig om er een mooi feest van te maken. En dat lukte goed, de voetjes gingen van de vloer en het was een heus feest.

Iedereen heeft genoten van het Huwelijk in de Belgische Ardennen.

Fotocredits | Sara Letschert