Project omschrijving

Feesten in een Peaky blinders thema

Dineren | Verrassingfeest Peaky Blinders | Tim 30 jaar | Wedding en Planning | Fotocredit Studio Damon

Feesten in een Peaky Blinders thema. Op een koude winterdag in januari vormden vuurkorven, fakkels en een oude loods het entree voor het verrassingsfeest van Tim die 30 werd. Nog steeds niets in de gaten dacht de jarige richting Rotterdam te rijden voor een avondje feest bij de Vrienden van Amstel Live. Echter nam zijn vriendin een andere afslag.

Totaal verbaasd stapte Tim uit de auto en stapte in een andere wereld namelijk die van Peaky Blinders. Buiten de loods stonden vele vuurkorven en een lange zwarte loper met daarlangs fakkels en pampasgrassen in diverse kleuren.  Door de loods met oude auto’s, houtblokken, kruiwagens en een schemerige verlichting  stonden alle familie en vrienden te wachten om te toosten op zijn verjaardag.

De loods was helemaal in de stijl van de serie Peaky Blinders hetgeen zich afspeelt in Birmingham na de eerste Wereld oorlog. Veel kaarslicht lange tafels gestyled met schitterend servies hoge vazen en alles waanzinnig uitgelicht in een rokerige sfeer. En natuurlijk alle gasten die helemaal in de dresscode Peaky Blinders waren.

Een mooi diner waar iedereen in alle rust kon bijpraten en waar mooie warme en emotionele speeches werden gehouden. De toon was gezet voor een onvergetelijke avond.  Het feest werd geopend door Swing in Rhythm en de dansvloer stond vol. DJ Dewi Divine stond achter de draaitafel en maakte er een fantastisch feest van.

Later op de avond kwam Wolter Kroes al zingend binnen en het feest was helemaal compleet. Waarna DJ Dewi het laatste deel van het feest nog even helemaal los ging samen met de gasten op de dansvloer.

Jammer dat er altijd een einde aan een feest komt. Zo ook hier!  Via de lange zwarte loper met fakkels, vuurkorven en een mooi verlicht boompad verlieten de gasten het feest om zo hun bed in te kunnen rollen.

Een onvergetelijk feest om nog lang aan herinnerd te worden.

Dit verrassings Peaky Blinders feest is met veel liefde en plezier bedacht en gerealiseerd door een mooi team. Natuurlijk dank aan onze opdrachtgever die wederom ons het vertrouwen heeft gegeven om mooie herinneringen te creëren.

Met dank aan:

Fotograaf | Studio Damon
Bloemstyling | Eindeloos Bloemen
Styling  | Koolhaas Concepts 
Catering | Het team van NieuwZuijd Catering
Productie en techniek | Events & Planning
Entertainment  Artist & Planning
DJ | DJ Dewi Divine