Project omschrijving

Huwelijk Debbie en Jesse

Huwelijk Debbie en Jesse. Een plekje waar het bruidspaar graag kwam en waar mooie herinneringen liggen. Een huwelijksweekend op het fantastische spaanse eiland, Mallorca. 

Een plekje waar het bruidspaar graag kwam en waar mooie herinneringen liggen. Een huwelijksweekend op Mallorca. Op vrijdag stonden de transfers klaar alle gasten van het vliegveld te halen. Na het opfrissen hadden we een Spaanse avond op het terras aan het water met heerlijke paëlla. Dresscode Summer Chique white.

De volgende dag in alle rust aanpassend aan het Spaande ritme ontbijten. Tegen het einde van de middag was iedereen klaar voor de ceremonie. De bruidegom kwam  met een speedboot aan bij de pier met de muziek van Miami Vice.

Alle gasten en de bruidegom zijn klaar voor de ceremonie. Angela Groothuizen heeft haar toga aan en Jim van de Zee begint te spelen op zijn gitaar. De bruid loopt aan de arm van haar vader naar haar aanstaande man.  Na de ceremonie cocktails op het terras met de muziek van Melseme waar Jim nog even mee speelt. De sfeer is opperbest. Het diner onder pergola met 250 lampionnen aan het zwembad. Na mooie speeches en veel tranen van ontroering. En dan het feest aan het strand. De hakken mogen eindelijk uit en het feest gaat verder tot diep in de nacht.

Filmcredits | One Life Film                        Fotocredits | Sassen & Verstraaten Fotografie