Project omschrijving

Taart aansnijden Mr, & Mrs, Huwelijk Caroline Tensen en Ernst-Jan Smids, Evert Doorn Fotografie, wedding en planning, Weddingplanner, trouwen op Vlieland, trouwen op het strand, bruidstaart Cake Affair

‘Mijn lippen verlangen naar het zilte van de jouwe de wind maakt ruimte en in stilte kan ik van je houden.’

Dit gedicht is ooit door de Vliehors Express ‘opgeschreven’ op het strand van Vlieland. Het strand waar Caroline Tensen & Ernst-Jan Smids in het huwelijk  traden.  Dagen die het bruidspaar met kinderen, familie en dierbare vrienden in een ontspannen sfeer vierden waarbij haast of druk niet past met veel lachen en humor.

Met jeeps, herkenbaar aan het logo van Mr. & Mrs. Smids op hun deuren, met alle gasten richting het strand. Op het strand staat een stoere safaritent met voor de ceremonie  houten klapstoeltjes met witte kussentjes voor de gasten.  De toekomstig Mr. & Mrs. Smids hebben hun eigen regisseursstoelen. Aan de tent ligt een houten vlonderpad over het strand. De gasten worden bij de vlonder afgezet en lopen gezamenlijk de tent in. Met een drankje in de hand zullen zij jullie verwelkomen. Het bruidspaar dat vanaf het strand met een open jeep het strand op komt rijden.

En de ceremonie kan beginnnen…………

 

fotocredits | Evert Doorn Fotografie