Project omschrijving

Een weekend lang een bruiloft vieren op een Landgoed samen met jullie familie en vrienden.

Op vrijdag middag komen de eerste auto de lange oprijlaan opgereden op Landgoed het Roode Koper in Ermelo. Een landgoed midden in de bossen waar gezelligheid, warmte, heerlijk eten met goede wijnen maar waar bovenal een fantastisch team jullie ontvangt en het hele weekend voor jullie klaar staat.

De koffers rollen over het grind richting het Landhuis waar de receptie is en iedereen na het inchecken begeleidt wordt naar de kamer. Op landgoed zijn naast het landhuis verschillende soorten huizen waar in totaal rond 60 – 65 gasten kunnen overnachten.

Nadat iedereen ingecheckt heeft is er een aperitief op het terras met uitzicht op de tuin. Met aansluitend een mooi diner.

De huwelijksdag kan iedereen zijn eigen ritme en tempo bepalen voordat in de middag de ceremonie plaatsvindt. De bruid met haar bruidsmeisjes genieten volop van de visagie en haarstyling. De spanning neemt toe richting de ceremonie.

Alle gasten hebben plaatsgenomen voor de ceremonie en de trouwambtenaar Pauline Suidgeest is er ook klaar voor.

De bruidegom staat klaar om de ceremonie te betreden achter de struiken van de cirkeltuin waar de ceremonie gaat plaats vinden. De ceremonie is warm en verbindend met een lach en een traan. Aansluitend sabreert de bruidegom een fles champagne en toosten we allemaal op de liefde en de gezondheid van het kersverse bruidspaar.

De DJ begint de draaien aan het zwembad en de cocktailbar is open. Het zonnetje schijnt dus een ideale randvoorwaarden voor een Poolparty. Voor het diner is gelegenheid voor iedereen om zich op te frissen en om te kleden voor het diner en feest.

Aan het Poolhouse staat een stretchtent met daaronder lange tafels mooi gestylde tafels met houten stoelen. De keukenbrigade staat klaar om een heerlijk diner met passende wijnen uit te serveren. En daarna is het echt de hoogste tijd voor een spetterend feest! Met een afterparty in de bar met de echte diehards diahun bed nog niet willen opzoeken.

Zondag ochtend staat er een heerlijke brunch klaar voor iedereen en worden er nog mooie herinneringen en anekdotes opgehaald van het weekend.

Nog een laatste kop koffie op het terras met uitzicht op de schitterende tuin. In een oase van rust!

fotograaf Peter Van der Lingen