Zin in een feestje!

Ik hoor zóveel mensen die zin hebben in een feestje. Iedereen is toe aan samenzijn, vieren en beleven. Nu is het natuurlijk de vraag wanneer vaccinaties en versoepelingen feestjes en gezellige huwelijken weer mogelijk maken.

Op 15 februari was ik aanwezig bij het eerste evenement in Coronatijd van Back2Live. Met 499 anderen op een congres wat helemaal gemonitord werd en waar niemand besmet is. Een mooi experiment dat de basis moet gaan vormen voor huwelijken en evenementen.

We hebben gezien hoe mooi het is wat er allemaal online kan, maar er gaat niets boven persoonlijk ontmoeten. Ik kreeg een enorme energie-shot van het samenzijn op dit congres en heel veel zin om weer aan de slag te gaan met huwelijken en andere lifetime-events.

Afgelopen zomer hebben we ondanks Corona een aantal mooie huwelijken kunnen organiseren, waarop heerlijk de liefde werd gevierd.

Er moest veel afgestemd worden. Regels waren nieuw en veranderden steeds. Soms leek het wel of we terug waren bij de begindagen van Wedding & Planning. Het wiel moest opnieuw worden uitgevonden en het was zoeken naar de balans tussen ons aan de regels houden en toch de verbinding krijgen. Bij vlagen was het spannend en ik heb me weleens afgevraagd hoe het zou uitpakken. Het slechtste scenario is dat een huwelijksdag een superspread-event blijkt te zijn. Gelukkig is dat steeds goed gegaan.

Met een grote glimlach op mijn gezicht kijk ik terug op de huwelijken van zomer 2020. Het zijn stuk voor stuk bijzonder mooie dagen geworden. Na de lockdown van het voorjaar waren de huwelijken intenser. Iedereen die aanwezig was, genoot ondanks de 1,5 meter en het niet mogen knuffelen extra van het samenzijn. Iedereen realiseerde zich hoe waardevol het is om bij elkaar te zijn en het leven en de liefde te vieren. Er was zoveel om van te genieten, zelfs met aanpassingen. Mooi om te merken hoe we weer blij worden van kleine dingen, die we in ons snelle leven misschien een beetje uit het oog waren verloren.

Dit is hoe één van onze bruiden het ervaren heeft:

In de aanloop naar ons huwelijksweekend hebben we een paar keer koudwatervrees gehad door alle Coronaperikelen. De rust die Wiesje bracht, maakte dat wij alles hebben losgelaten en in een soort bubbel ons huwelijksweekend hebben gevierd. Wat een verbinding, liefde en warmte hebben wij met familie en vrienden beleefd! Nooit gedacht dat we even een paar dagen Coronaloos door het leven konden gaan. Kostbare herinneringen, die niemand ons ooit nog afneemt’.

Ik kijk uit naar deze zomer en heb er zin in! Het grote verschil met vorig jaar is dat we meer weten over het virus en dat testen en vaccineren ervoor zorgen dat we vooruit kunnen kijken. Plannen kunnen maken voor mooie feesten en vieren met wie je lief is.

Feestjes zijn nog nooit zo welkom geweest, dus laten we die plannen maken. Of je nu houdt van klein en intiem of droomt van groots en meeslepend!

Met een glimlach kijk ik naar de mooie huwelijken en andere lifetime-events die in onze agenda staan. Ik krijg er zoveel positieve energie van.

Laten we goedmaken wat we gemist hebben en weer plannen maken, zodat we kunnen uitkijken naar mooie momenten!

Willen jullie ook alles loslaten en zorgeloos genieten van wat je te vieren hebt? Neem contact op met Wiesje, die jullie graag helpt om onvergetelijke herinneringen te maken! Wiesje@weddingenplanning.nl of 06-23275546.