Waar bewaar je je verlovingsring voordat je op de knieën gaat ? De 5 gekste “verstopplekken” voor de verlovingsring.

De ring is gekocht en je bent klaar om het aanzoek te doen, maar voordat het zover is, ben je waarschijnlijk nog aan het nadenken waar de ring te verstoppen. De meeste huwelijksaanzoeken zijn een verrassing, dus moet je een goede verstopplek verzinnen tot het tijd is om de vraag te stellen. Jij kent je huis het beste en weet alle hoekjes en gaatjes. Pak een plek waarvan je zeker weet dat de aanstaande niet snel zal komen de aankomende tijd. 

In onze 15 jaren als weddingplanner hebben we al veel verstoppogingen voorbij horen komen. Nergens is een perfecte plek om de ring te verstoppen, maar we zijn het er allemaal over eens dat sommige beter zijn dan andere. 

Ik ga op vakantie en neem mee

Lege doosjes, normaal gooi je ze weg maar heb je er ooit over nagedacht hoe multifunctioneel ze eigenlijk wel niet zijn. Zodra je een verstopplek zoekt, kan je opeens heel anders gaan denken, veel creatiever. Zo hebben we een keer het doosje van de flosdraad voorbij horen komen. Ja echt, het doosje van de flosdraad. Het huwelijksaanzoek was in het buitenland gepland, en dus ging de ring in het doosje van de flosdraad, in zijn toilettas, in de koffer. Het huwelijksaanzoek was helemaal gelukt, en de aanstaande had niks door. 

Gereedschapskist 

Een plek bedenken waar de aanstaande niet tot zelden komt is niet gemakkelijk. Je weet nooit 100% zeker of je plan en ring veilig is. Een verstopplek die we dan ook vaker voorbij horen komen is de gereedschapskist. En dan maar hopen dat niemand in jouw gereedschapskist gaat neuzen.  

Nooit genoeg schoenen

Ergens waar alleen jij komt is in je schoenen, en dus een perfecte spot om de ring te bewaren. Ook handig als je het huwelijksaanzoek op vakantie hebt gepland. Stop de ring in dat ene extra paar schoenen en zo zal je geliefde er hopelijk niet achter komen. Vergeet dan niet de schoenen daadwerkelijk in je koffer te doen. Anders sta jij op Schiphol en de schoenen met ring nog op de mat. 

De sokkenlade 

Eentje die wij ook vaak te horen krijgen is de sokkenlade. Achterin de lade onder de bolletjes sokken verstopt. Let er wel op of je aanstaande jou was opruimt in de kasten, anders kan het zijn dat ze de ring alsnog vindt. 

Om in het thema te blijven…

Om ervoor te zorgen dat je aanstaande niet achterdochtig wordt wat op zich al een kunst is, kan je bijvoorbeeld het ringendoosje oprollen in een oud T-shirt en achterin de kledingkast leggen. Je kan de ring in een zak doen van een jas die buiten het seizoen is. Ook een tas die je niet meer gebruikt is een handige. 

Succes met het zoeken en vinden van de meest passende verstopplek.