Vlinders in je buik, Vlinders in de lucht

Het loslaten van vlinders is oorspronkelijk een traditie bij de Amerikaanse indianen, die een wens deden elke keer als ze een vlinder loslieten.

Maar vlinders staan ook symbool voor harmonie en liefde. Dus wat is er mooier om deze symboliek kracht bij te zetten door vlinders na de huwelijksvoltrekking op te laten. Ze vliegen gracieus uit en misschien komt er wel één op jou of één van jullie gasten zitten.

Het laten vliegen van de vlinders kunnen ook een herinnering zijn voor dierbaren die niet aanwezig kunnen zijn op jullie huwelijksdag. Iedere keer dat jullie een vlinder zien, zullen jullie terugdenken aan dat bijzondere moment.

Guus van Vlinderliefde maakt van iedere gelegenheid een onvergetelijke gebeurtenis door het loslaten van prachtige vlinders.

Omdat het kweken in afgeschermde omgeving plaats vindt, kan Vlinderliefde met grote aantallen werken. In de vrije natuur eten bijvoorbeeld vogels, andere insecten en spinnen veel eitjes, rupsen, poppen en vlinders op. De vlinders komen oorspronkelijk uit ons land en horen hier dus thuis.

Fotocredits | Laura Möllemann