Trouwen, Toosten, Dineren en Feesten met een fantastische skyline. Dit alles is te beleven op de Blue Rhapsody dé nieuwe varende eventlocatie met een rijke variatie aan stemmingen, ruimhartige gastvrijheid en service van hoog niveau. Het unieke 85 meter lange schip is van Nederlandse makelij en van A tot Z bedacht en gebouwd door professionals uit de Nederlandse evenementen- en scheepvaartindustrie. Dankzij de toepassing van ruim 30 jaar knowhow van varende evenementen, is met Blue Rhapsody hét evenementenschip van Europa tot stand gekomen.

Blue Rhapsody telt 3 levels met diverse lounges, een binnentuin, zonnedek, podium met lift en biedt ruimte aan maximaal 600 gasten. Met veel zorg, liefde en passie heeft het team van Constant in Beweging maandenlang, dag en nacht gewerkt aan het creëren van dit unieke evenementenschip. De kernwaarden betrouwbaar, puur, inspirerend, groots en vrijheid, tevens de kernwaarden van het merk, staan als een paal boven water binnen de hechte ‘familie’.

Met kleine bootjes worden jullie gasten naar de Blue Rhapsody gevaren die midden op het water ergens in Nederland op jullie wacht.  Jullie gasten stappen aan de boord van de Blue Rhapsody ergens in Nederland. Trouwen en toosten bovenop het dek met een schitterende uitzicht met aansluitend een hoogwaardig diner uitgeserveerd door de chef en zijn team met afsluitend een onvergetelijk feest.