Wij zijn altijd op zoek naar de “pareltjes” in de trouw- & evenementenbranche. Van deze veelzijdige locatie werden wij heel erg blij daarom willen wij jullie graag meenemen in deze bijzondere beleving.

Heeft u ooit gezondigd onder de gewelven van een Neogotische kapel? Gespeecht waar eeuwenoude echo’s klinken? Gefeest in een klooster? Of getrouwd in een huis van adel? In Hotel Nassau Breda zorgt de historische pracht voor een schitterend contrast met de onverwachte luxe van een vijfsterren locatie. En maakt u zich geen zorgen; al uw geheimen zijn hier veilig.

Dit hotel heeft niet alleen een prachtig modern interieur, uitstraling en menukaart maar Hotel Nassau gaat verder dan dat. Overal is de historie van het hotel terug te vinden in een doorlopende lijn; van het kleurgebruik op de 94 kamers waar zij over beschikken tot aan de toiletbordjes. In elke hal hangen prachtige schilderijen met allemaal een eigen verhaal en zelfs de kunst op de vloeren zijn op de historie van het hotel gebaseerd.

Hotel Nassau zorgt voor een ware belevenis waar confessions geheim zullen blijven en de balans tussen historie en de moderne faciliteiten tot uiting komen. Het  is een unieke hotelbelevenis op historische katholieke bodem waar vroeger sober geleefd werd. Het vormt een prachtig contrast van luxueuze services en faciliteiten, want de filosofie van het team is dat geen gast ongevoelig is voor de onschuldige én schuldige geneugten van het leven. Voor wie alles uit het leven wil halen is slapen een zonde. Gasten komen niet naar Hotel Nassau om te slapen, maar om dromen te beleven. Hemelse kamers, een prachtige ambiance, zondige feesten, engelachtige bediening en een culinair heiligdom met de toepasselijke naam ‘Liefdegesticht’.

Ook zit er bij dit hotel een prachtige Neogotische kapel. Deze kapel kan worden afgehuurd voor bruiloften en evenementen en bezit over een prachtige akoestiek. Een bijzondere plek in het hartje van Breda voor huwelijksvoltrekkingen, zakelijke evenementen, privéfeesten of gewoon voor een weekendje weg.

Maar gewoon een wijntje in de sfeervolle bar ‘Heiligdom’ is ook echt de moeite waar waar zelfs het voorheen verboden drankje Absint geschonken wordt.