Het is alweer 5 jaar geleden dat ik mee heb gedaan aan Wie van de Drie.

Gepresenteerd door Ron Brandsteder en onze juryleden waren Martine Bijl, Arjan Ederveen, Ernst-Daniel Smid en Andre van Duin.
Een lange dag met wachten voordat wij aan de beurt waren. De alom bekende tune van Wie van Drie klonk en wij moesten ons voorstellen. Mijn naam is Wiesje Hallewas. Samen met Francisca Kramer en Katelijn van den Eerenbeemt probeerden wij de juryleden te misleiden. Wil de echte weddingplanner Wiesje Hallewas opstaan…………..

Familiespel waarin drie personen ten tonele verschijnen, die alle drie beweren één en dezelfde persoon te zijn. Een panel van vier bekende Nederlanders moet er achter zien te komen welke van die drie kandidaten nou de waarheid spreekt en welke niet. Uiteindelijk moeten zij zichzelf de ultieme vraag stellen: Wie van de 3? Het panel bestaat uit Martine Bijl, Arjan Ederveen, Ernst Daniël Smid en André van Duin.

Presentatie: Ron Brandsteder

Deze uitzending van het programma Wie van de Drie met de titel Weddingplanner en champagne-importeur is uitgezonden op zaterdag 1 januari door MAX. De presentatie was in handen van Ron Brandsteder.