Voor Wiesje is niets te gek. Ze weet de wensen van ‘haar’ bruidsparen uit te voeren met ongekend veel enthousiasme. Iedere trouwdag wordt een feest waarop de bruid en bruidegom alles los kunnen laten om van elkaar te kunnen genieten.

The day before…

Sommige huwelijksfeesten duren niet een dag, maar meerdere dagen. Voor de rust kan het heel prettig zijn om te kiezen voor een meerdaags huwelijksfeest. Zo hebben het bruidspaar en de gasten alle tijd om rustig te genieten en even helemaal weg te zijn uit de alledaagse beslommeringen. Dit zorgt voor een heerlijke, ontspannen sfeer. In de week voorafgaand aan de bruiloft zorg ik dat mijn checklist compleet is en leg ik alvast een aantal zaken klaar. Zo neem ik in dit geval wel acht (!) paar schoenen en een paar kaplaarzen mee voor mezelf. Ik neem geen enkel risico, want voor dit huwelijksfeest op een landgoed zal ik tijdens de opbouw heel wat moeten lopen door nat gras en modderige grond en ik wil er natuurlijk bij dit huwelijk representatief uit blijven zien en niet uit de toon vallen met modderige schoenen!

Voordat de gasten inchecken zorg ik dat er een aantal leuke verrassingen in de hotelkamers liggen. Dan is het tijd voor een gezellige barbecue aan de rand van het zwembad. Met de heerlijke loungemuziek op de achtergrond komen de gasten langzaam in feeststemming, en leven ze toe naar de volgende dag.

Lees hier het artikel in Life Events Magazine

fotocredits | Laura Möllemann