Wanneer je gaat trouwen is er niets leuker dan tijdens de voorbereiding inspiratie opdoen op alle mogelijke manieren die er te verzinnen zijn. Een bruiloft als zovelen staat natuurlijk niet op je verlanglijstje en dus vraag je je vriendinnen de oren van het lijf voor (onmisbare) trends en struin je alle aankomende trouwbeurzen af. Daarnaast kan je zo ondertussen ieder trouw magazine (print, online, nationaal, internationaal)  wel dromen en is geen wedding website je onbekend.

Handig is ook social media. Kanalen als Facebook en Instagram zorgen er iedere dag weer voor dat je up to date bent met hetgeen waar jij geïnteresseerd in bent. En, in de aanloop naar jullie bruiloft, ben je gefocust op de nieuwste bruidsmodetrends, unieke bruidskapsels en waanzinnige thema’s voor op de dag. Ook is het heerlijk om plaatjes te zoeken, te bekijken en te verzamelen. Daar is Pinterest dan weer het ideale medium voor. In ieder geval, dat zou je denken..

Uiteraard zijn wij ook actief op Pinterest en kom ook regelmatig in contact met veel bruiden die het, in de aanloop naar de bruiloft, een ontzettend leuke bezigheid vinden om de mooiste afbeeldingen te pinnen en verschillende thema borden te creëren. Toch weet ik uit ervaring dat het niet slim is om je totaal vast te klampen aan je Pinterest account.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Trouwen met Pinterest | Weddingplanner | Wedding & Planning

Het is uiteraard heel goed om te weten wat je wel en juist niet wil op jullie dag, maar blijf wel realistisch en zorg dat je niet voor teleurstellingen komt te staan. De afbeeldingen die te vinden zijn op Pinterest zijn vaak in scène gezet en daardoor (nét) te mooi om waar te zijn. Dat neemt natuurlijk niet weg dat je vooral mag blijven pinnen voor het opdoen van leuke ideeën, om er uiteindelijk een eigen draai aan te geven.

Hoe meer inspiratie, hoe beter!

Volg Wedding & Planning op Pinterest hier.