Wedding & Planning ontvangt voor het 5e jaar het keurmerk van de NTBO!

Sinds de oprichting van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie hebben wij met Wedding & Planning het keurmerk in ons bezit. Ieder jaar wordt ons bedrijf op verschillende onderdelen getoetst. Dit keurmerk staat voor professionele, betrouwbare en innovatieve bedrijven in de trouwbranche. Deze bedrijven hebben het Keurmerk Trouwen verdiend omdat zij met hoge cijfers de bedrijfsscreening hebben behaald, uitgevoerd door een extern, onafhankelijk onderzoeksbureau.

De Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO) is hét informatiecentrum voor bruidsparen en leveranciers in de trouwbranche. Het doel van de NTBO is het bevorderen van de ontwikkeling, kwaliteit en professionaliteit van de aangesloten bedrijven in de trouwbranche. Met trots hebben wij met ons team voor het vijfde jaar achter elkaar het keurmerk behaald. Op basis van het onderzoeksrapport naar de betrouwbaarheid, mate van innovatie en professionaliteit en de verklaringen van de referenten, geven de onderzoekbureaus een positief advies.