De Feesttips van DJ Victor & Rolf

Door |2017-12-06T22:48:47+00:006 januari 2017|Bruiloft regelen, Entertaiment, Weddingplanner|

DJ Victor en Rolf zijn misschien wel de meest stijlvolle DJ’s uit de Nederlandse showbizz.

Altijd strak in pak met slanke stropdas en chique accessoires. Vanachter het unieke DJ Victor & Rolf dj meubel draaien zij de meest classy plaatjes om elegant op mee te deinen of sierlijk op te swingen. Van disco tot pop, van house tot latin, jaren 70 tot nu, alles halen ze uit de kast om een avond te creëren die het beste bijdraagt aan een goede sfeer. DJ Victor en Rolf zijn een welkome afwisseling in een wereld van DJ’s met verwassen T-shirtjes en hangende spijkerbroeken. Moeiteloos mengen zij zich tussen prachtig uitgedoste feestgangers tijdens bruiloften en gala’s, maar ze vallen ook zeker niet uit de toon tijdens bedrijfsevenementen, productpresentaties en relatiebijeenkomsten.

Vijf Feesttips voor je Bruiloft

Er zijn weinig mensen die op jaarbasis meer bruiloften meemaken dan DJ Victor & Rolf en hoewel veel mensen dat denken is geen enkele bruiloft hetzelfde… Wat wel altijd hetzelfde is,
is dat ieder bruidspaar een knaller van een feest wil aan het eind van een mooie dag!

En laten we er vooral niet omheen draaien; een goed feest begint met goede DJ’s. Het lijkt allemaal erg simpel, maar een disckjockey kan je avond maken of breken. Hoewel het dus een voordelige keus lijkt om het 16 jarige buurjongetje achter de installatie te zetten is een kleine investering in professioneel entertainment geen overbodige luxe. Toch zijn er ook een aantal factoren die een DJ niet in de hand heeft maar die wel essentieel zijn voor het slagen van een feest. DJ Victor en Rolf geven 5 tips!

5 tips

1. De drank in de man: Het lijkt een cliche maar de Nederlander heeft nou eenmaal een paar slokken nodig voordat hij (aan zij zal het niet liggen) in beweging komt. Verwacht dus niet dat je gasten als ze vers binnen zijn direct de sterren van de hemel dansen. Geef het tijd en geef het bier!

2. Maak het knus: Pas de grootte van je feestzaal aan het aantal gasten aan. Een te grote ruimte voor te weinig gasten zorgt voor lege ruimtes. Denk aan een half lege discotheek. Daar wil je liever ook nog even niet dansen tot het een beetje vol is. Liever heb je een knus vol hok gezelligheid!

3. Check je dansvloer: Creëer een plek waar je gasten kunnen dansen! Het liefst ergens voor de DJ. De ruimte dus niet volzetten met statafels. Zorg ook dat je daadwerkelijk op de vloer kunt dansen. Ooit stonden we in een strandtent met vlonders met enorme kieren tussen de planken. Alle dames droegen daar hoge hakken. Need we say more?!

4. Hapjes: Natuurlijk is het leuk om je gasten gedurende de avond te trakteren op lekkere hapjes! Zorg er alleen voor dat de hapjes handzaam zijn. Het is lastig dansen met een stok sate in je mond of een mini kopje soep in je hand. Een stukje sushi daarentegen hap je zo weg. Of kies ervoor om de happen op de bar te zetten zodat mensen zelf kunnen pakken tussen het dansen door!

5. Stuur je schoonvader naar huis: Tenminste…. Als hij constant komt zeuren of de muziek zachter kan. Feest is herrie en dat moet hard! Of spreek met je ceremoniemeester af dat hij/zij bepaald hoe het volume staat. Wel zo ontspannen voor jezelf! De laatste tip en misschien wel de belangrijkste:

Vergeet niet te genieten! Je ligt love drunk in je bed voordat je het door hebt!