Let’s Talk about Vrijgezellenfeesten, Huwelijkscadeau’s & Dresscodes

Altijd leuk om uitgenodigd te worden voor een huwelijk! De voorpret moet leuk zijn, maar kan ook lichte stress en ongemak geven. Ook voor gasten kan een huwe- lijksdag namelijk aardig wat geld kosten. Een bijzondere dresscode die hoofdbrekens geeft en dan nog maar niet te spreken over de inhoud van de welbekende envelop en de vrijgezellenfeesten. Je kunt je verheugen op een mooie en sfeervolle dag, met prachtig uitgedoste mensen, lekker eten en drinken, volop romantiek en als kers op de bruidstaart ook nog een spetterend feest. What’s not to like zou je zeggen? Je mag deel uitmaken van de mooiste dag uit het leven van je dierbare én je wordt zelf ook nog in de watten gelegd. Maar soms… soms zorgen een aantal verzoeken op de uitnodiging voor wat vragen, hoofdbrekens, discussie, of erger: dat een gast afhaakt. En daar ligt vaak een onderwerp aan ten grondslag dat we liever niet bespreken: geld.

  Lees hier het artikel in Bruid Magazine | Let’s Talk Money