Wedding Nanny’s op jullie huwelijk? Verrassend leuk voor de kinderen

Creatieve tips en tricks om kinderen op je bruiloft te vermaken.

Je beste vriendin met haar gezin móet uiteraard aanwezig zijn tijdens jullie bruiloft en ook je zwager inclusief kinderen mag niet gemist worden. Om nog maar niet te beginnen over je eigen kids die ook heel de dag rond zullen huppelen. Leuk? Natuurlijk! Maar hoe hou je al die kleine bruiloftsgasten de hele dag bezig?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dat een groot gedeelte van die zielen dan onder de tien jaar is, maakt helemaal geen verschil. Wanneer je er van tevoren namelijk goed over nadenkt, hebben kinderen zonder enige twijfel een grote toegevoegde waarde op jouw trouwdag! En geloof het of niet, maar de wedding nanny’s van tegenwoordig, denk hierbij aan La Nou Nou Wedding & Event,  draaien hun handen écht niet om voor het organiseren van creatieve (én pedagogische) activiteiten speciaal voor de kinderen. Hieronder een aantal van de activiteiten waarin de wedding nanny’s van tegenwoordig gespecialiseerd zijn.

Bij deze creatieve tips en tricks om kinderen op je bruiloft te vermaken onder leiding van een Wedding Nanny.

De speelhoek

Als kind is het natuurlijk het allerleukst om te rennen en te joelen door de menigte en zo nodig wat omver te lopen wanneer dit mogelijk is. Logisch dat je hier niet op zit te wachten en gelukkig is de oplossing makkelijker dan je denkt. Laat je nanny een speelhoek organiseren! De speelhoeken wordt bijvoorbeeld gevuld met wat tafeltjes en stoeltjes, die vol staan met spelletjes. De ruimte wordt versierd en is het mooi weer? Dan is het geen probleem om de speelhoek naar buiten te verplaatsen en is het tijd om aan de slag te gaan met bijvoorbeeld springtouwen en stoepkrijt.

Het betrekken van de kinderen bij belangrijke momenten

Het aankondigen van de bruid, het brengen van de ringen, het gooien van de rijst en ga zo maar door. Geef jouw kinderen een aantal échte taken tijdens jullie dag en je zult merken dat ze zich zullen gedragen als nooit tevoren. Ze hebben tenslotte een zeer belangrijke rol te vervullen op een nog belangrijkere dag en de Wedding Nanny is er om jouw kinderen daar zo goed mogelijk in te begeleiden.

Het uitdelen van goodie bags bij binnenkomst

De nanny zorgt ervoor dat, zodra de kids binnenkomen, er direct genoeg te doen is. Er worden goed gevulde goed gevulde goodie bags georganiseerd en vanaf de eerste minuut zul je geen kind hebben aan je kinderen. No worries. De goodie bag is er uiteraard niet alleen om vol te stoppen met chips, snoepjes en koekjes, maar denk bijvoorbeeld ook aan een kleurplaat en/of puzzelboekje met potloodjes. Wat het ook altijd goed doet is wat mini speelgoed zoals een raceautootje of een barbiepopje te paard. Uiteraard wordt de inhoudt aangepast op de leeftijd van de aanwezige kinderen!

Tijd voor de taart? De kinderen versieren hun eigen lekkernijen!

Het taart moment is voor de kinderen op je bruiloft vaak het hoogtepunt van de dag. Toch is er niet heel veel te beleven tijdens het nuttigen van een stukje taart en zullen ze van al die suikers nóg enthousiaster worden dan dat ze al waren. De nanny zorgt er daarom voor dat ze lekker bezig blijven en laat ze zelf hun eigen cakeje versieren, zodat jullie en de rest van de gasten zonder enige afleiding heerlijk kunnen geniet van de taart. Tijd om gedag te zeggen? Laat ze kliederen in een kindvriendelijk gastenboek

Een paar kleurpotloden, viltstiften, stickers en glitters in combinatie met een groot boek en je hebt alle benodigdheden voor een kindvriendelijk gastenboek bij de hand. Geen regels, laat ze kleuren, kliederen, plakken en schrijven en je zult de mooiste resultaten krijgen.

Vraag de fotograaf  om  gedurende de dag af en toe  foto’s te maken van de kinderen!