Beau Monde | Naaldhakken & Noppen | Huwelijk Erik Pieters & Nermina Mekic op Château Neercanne

Door |2017-09-27T12:51:40+00:0020 augustus 2016|In de media|

Op Château Neercanne in Zuid-Limburg trouwde Nermina Mekic (26) met haar grote liefde Erik Pieters (28), voormalig PSV-voetballer. Model trouwt voetballer zegt u? Dat belooft veel blin, bubbels en minstens een paar Rolls-Royce’s. Een inspirerend huwelijk van Wedding & Planning in de Beau Monde!

Een cue van weddingplanner Wiesje Hallewas, van Wedding & Planning: De Jurk is gearriveerd! Erik wordt vriendelijk doch dringend verzocht
de suite te verlaten en als hij op veilige afstand is, wordt de twaalf (!) kilo wegende bruidsjurk binnengedragen.De gesprekken vallen stil. De trouwjurk
doet de jurk van menig Hollywoodster verbleken. Of, zoals Nermina trots zegt:
“Een vleugje chic, een vleugje Sophia Loren.”

We zien een prachtig ontwerp Galia Lahav by Bloomfeld, waarvan het doorzichtige korset – de bruid moeter door haar moeder en schoonmoeder worden ingeregen – is versierd met stenen en glaskralen. De rok bestaat uitmeerdere lagen tule en geeft Nermina de look van een sprookjesprinses. Kosten noch moeite werden gespaardom de bruid de jurk van haar dromente geven. Om de pasvorm te perfectioneren, vloog ze vier keer heen en weer van hun residentie in Engeland naar de beroemde Amsterdamse bruidsboetiek.Ook het thema van het bruidsboeket is ver van tevoren bedacht: witte rozen met een pastelkleurig lint, matchend bij de pastelkleurige jurken van debruidsmeisjes en de – jawel – pastelkleurig gelakte nagels van Nermin

Lees hier het artikel in de Beau Monde