07 december 2014

Auteur | Maartje van Snijdam

Maartje van Snijdam interviewt alle genomineerden van de Dutch Wedding Award 2014.

Nog 3 dagen en dan is het zover en zal het jaarlijkse gala van de Nederlandse Trouw Branche Organisatie dit jaar plaatsvinden in de schitterende Laurenskerk te Rotterdam.

Lees in de aanloop naar de Dutch Wedding Awards uitreiking op 10 december a.s. in de Laurenskerk Rotterdam, alle enthousiaste verhalen van de genomineerden.

Maak dit keer kennis met Wiesje Hallewas van Wedding & Planning.

Wat betekent de nominatie voor jou en je bedrijf?

‘WAANZINNING!

Ik ben zo blij dat ik in de drie jaar dat de Dutch Wedding Awards bestaan, voor de derde keer genomineerd ben door verschillende jury’s. En het even meekijken in de keuken door anderen geeft ook weer inzichten en laat mij kritisch kijken naar mijn eigen bedrijf. De Dutch Wedding Awards bloeit en worden de felbegeerde prijzen voor de TrouwBranche.’

Hoe heb je de nominatie gevierd?

‘De reacties van onze kinderen waren: ‘Heb je hem nou alweer gewonnen?’ Wij hebben er een lekker glaasje op gedronken en de reacties uit mijn omgeving en de trouwbranche waren leuk.’

Wat is de reden geweest om in te schrijven voor de Dutch Wedding Awards?

‘We zijn onder andere met de NTBO de trouwbranche steeds meer aan het professionaliseren. De Dutch Wedding Awards zijn daar een onderdeel van en om het vak Weddingplanner meer gezicht te laten krijgen, doe ik mee. Het is een relatief nieuw vak in Nederland waar een soort Jo Lo sausje overheen is geschonken.

Het vak Weddingplanner wordt nog te veel gezien als leuk tijdverdrijf met veel romantiek er omheen. Ik vind dat het vak echt onderschat wordt. Met mijn deelname wil ik graag laten zien wat wij met ons team allemaal realiseren.

En ik wil natuurlijk winnen!’

Wat vind je van de andere genomineerden in de categorie?

‘Het is een zware categorie met totaal verschillende soorten weddingplanners. Allemaal toppers die zich mogen presenteren aan de jury.’

Mocht je de Dutch Wedding Award winnen, wat ga je dan doen met deze prijs?

‘De prijs moet ik met heel veel plezier delen met mijn dreamteam! Want ik ben een echte teamplayer en ook het thuisfront is onderdeel van mijn dreamteam. De award krijgt een mooie plek op kantoor naast mijn drie nominaties!’