Op weg naar de Dutch Wedding Awards 2015

Elk jaar is het veel leuke spanning tijdens de DWA on tour dag. Dan rijden er 3 teams door heel Nederlands om de genomineerden in de verschillende categorieën bekend te maken. Pffff altijd spannend en het is een drukte van jewelste op de social media om de teams te volgen en te zien wie de gelukkige genomineerden zijn. En maar duimen draaien of ze ook dit jaar weer bij ons stoppen.

In het nu 4 jarige bestaan van de Dutch Wedding Awards ben ik alle jaren genomineerd en heb ik de titel beste Weddingplanner van Nederland in ontvangst mogen nemen.

Tijdens de DWA on tour 2015 stond er ook dit jaar weer een team op de stoep om ons de nominatie te overhandigen. En dan volgende stap het gesprek met de vakjury. De avond van tevoren sliep ik in een hotel vlakbij de locatie waar deze bijeenkomst plaats zou vinden om de files van de volgende dag te ontlopen. Alhoewel, sliep.. Anouk van Beau Mariage één van mijn mede genomineerde was ook aanwezig in het hotel, dus natuurlijk even een wijntje aan de bar.
Ondanks dat ik zo’n jury gesprek al vaker gevoerd heb, heb ik altijd toch wel wat lichte, gezonde spanning vooraf. Maar eenmaal aan tafel bij jury was het weer een bijzonder leuk gesprek. Samen hebben we een leuk inhoudelijk gesprek gevoerd over Wedding & Planning . 

BewarenBewaren

Vandaag, dinsdag 8 december, dé dag… om 19.00 uur was de gala avond in een overvolle Studio 21 in Hilversum. De spanning was voelbaar en wil ik bij deze alle winnaars van de Dutch Wedding Awards 2015 feliciteren. Maar, nu is het natuurlijk nog de vraag of Wedding & Planning dit jaar weer is uitgeroepen tot Weddingplanner van het jaar….


De Dutch Wedding Award 2015 in de categorie ‘Weddingplanner’ dit jaar gegaan is naar Bloomwedding. Shirley gefeliciteerd met deze mooie vakprijs. 

Helaas dit jaar blijft het bij een mooie nominatie. Nu lekker op zoek naar de bubbels en met de voetjes van de vloer!