Wiesje Hallewas met haar bedrijf  Wedding & Planning de beste weddingplanner van Nederland

Woensdagavond 10 december 2014, dé avond waarop ik de Dutch Wedding Award in de categorie Weddingplanner won tijdens een feestelijke gala uitreiking in de Laurenskerk in Rotterdam. Na 3 jaar genomineerd te zijn ging ik er eindelijk vandoor met de felbegeerde award en titel beste weddingplanner van Nederland.

Een stuk uit het juryrapport:


“Goed nagedacht over haar bedrijf en een fantastisch in elkaar gedraaide back-up. Zakelijk springt ze er echt bovenuit. Wiesje heeft goed nagedacht over haar bedrijf. Vooral haar back-up is heel sterk en goed in elkaar gedraaid. Heel fijn voor haar bruidsparen! De jury geeft aan hierdoor verrast te zijn op zakelijk gebied. Pluspunt is dat ze het echt over ‘we’ heeft. Ze doet het met een team. Daar is ze verder in. Zakelijk springt ze er bovenuit. De balans tussen zakelijk en innovatie/creativiteit is goed. Het belangrijkste is dat ze het met haar team gewoon heel goed voor elkaar heeft. Ze is echt een ondernemer in hart en nieren!”

Ik mag me nu dan ook samen met mijn team ‘Beste Weddingplanner van Nederland’ noemen. Nu zou je zeggen dat je moet stoppen op je hoogtepunt, de Dutch Wedding Award wordt tenslotte gezien als dé vakprijs binnen de trouwbranche.

Maar, zo zit ik niet in elkaar. Ik ga met al mijn liefde en passie door met wat ik al bijna tien jaar doe en mag ook dit jaar met trots zeggen dat ik Wedding & Planning weer opgegeven heb voor de Dutch Wedding Awards. Of ik daadwerkelijk genomineerd ben voor ‘Beste Weddingplanner Nederland 2015’ de tijd zal het leren.

Nu eerst genieten van deze titel de Beste Weddingplanner van Nederland van de Dutch Wedding Award onderdeel van de Nederlandse Trouw Branche Organisatie.