Met een mooie spontane actie namen alle winnaars van de Dutch Wedding Awards deel een veilingitem aan voor Serious Request.

De Dutch Wedding Awards belonen de beste trouwleveranciers die zich met hart en ziel inzetten voor de bruidsparen en hun gasten. Deze vakprijs is een initiatief van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie. Uniek aan deze vakprijs is dat de bedrijven niet alleen op hun product of dienst worden beoordeeld, maar ook op de bedrijfsvoering en daarmee de titel Beste Trouwleverancier van Nederland winnen.

Samen met alle winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 steunde ik afgelopen jaar Serious Request door het aanbieden van een volledig verzorgde trouwdag. Met o.a. een waanzinnige trouwjurk van Ladybird, een adembenemende trouwkoets van Stalhouderij De Zadelhoff en een overheerlijke bruidstaart van Sugarlips Cake: aan werkelijk alles werd gedacht. De rol van Wedding & Planning was duidelijk:  het bruidspaar begeleiden naar én op deze sprookjesachtige dag en ervoor zorgen dat alles verliep als van te voren bedacht.
Deze droombruiloft heeft via de veiling van Serious Request ruim 15.000 euro opgeleverd. Een bedrag dat voor 100% geschonken werd aan het Rode Kruis.  Elian heeft als verrassing voor zijn Laura geboden op dit bijzondere veiling item. Elian boodt het hoogste bedrag en op donderdag 1 oktober 2015 stapten zij in het huwelijksbootje. De jurk, het kostuum, de taart, de locatie, de fotograaf, het feest. Het draaiboek stroomde over met belangrijke informatie en was dé rode draad voor deze hartverwarmende bruiloft. In de ceremonie onder leiding van cabaretier / trouwambtenaar  Jelle Kuiper werd er veel gelachen,  de toost en overheerlijke taart in de stralende zon én het diner dansant (waar er tussen de gangen door ontzettend veel gedanst is), hebben gezorgd voor een onvergetelijke dag voor een heel mooi doel van Serious Request ‘Hands off our girls”.