Glans Lifetsyle Magazine volgt Wedding & Planning een dag met haar werkzaamheden.

Vandaag liepen we een dagje mee met weddingplanner Wiesje Hallewas. Wiesje woont samen met haar man en vier kinderen van 10, 12, 15 en 17 jaar in Barendrecht. In 2006 begon ze als weddingplanner en sindsdien heeft ze veel bijzondere en mooie huwelijken verzorgd. Haar kracht ligt bij bruiloften in het hogere segment zowel voor een kleine, intieme bruiloft als een meerdaagse bruiloft draait ze haar hand niet om. Als kroonstuk op haar werk heeft de Nederlandse Trouwbranche haar afgelopen december beloond met de award voor beste Weddingplanner van Nederland 2014.

Met bruid Francina ging Wiesje een aantal collega’s uit de Trouwbranche bezoeken om te kijken of zij tot het Weddingteam van het aanstaande bruidspaar Francina & Erik gaan passen. Smullen van de lekkerste bruidstaart van Nederland bij Joyce van Cake Affair, Francina liet haar droomjurk schetsen door Victor van Victor’s Wedding Design en we gingen inspiratie op doen voor de mooiste tailormade stationery van Nederland bij Brigitte Mes van CardWise. Een leuk dag op pad met een bruid.

Lees het artikel in Glans Magazine | een dag uit het leven van een weddingplanner

BewarenBewaren