Een prachtig versierde Laurenskerk in Rotterdam, de crème de la crème van de Nederlandse  trouwbranche in galakleding en een swingende big band: de uitverkochte uitreiking van de dutch wedding awards 2014 was één en al glamour, niet in de laatste plaats vanwege de oscar-waardige fotowand, waarvoor alle genodigden zich lieten fotograferen.

De Dutch Wedding Awards zijn een initiatief van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO). Voorzitter Daniëlle Lemmers: “We organiseren de awards om de leveranciers uit de trouwbranche te belonen voor het werk dat zij het hele jaar doen voor de bruidsparen. Daarnaast is het een manier om het kaf van het koren te scheiden, zodat een bruidspaar weet wie tot de beste leveranciers van Nederland behoren.”

“de trouwbranche is een branche waar we trots op mogen zijn!”

Onder leiding van presentator Harold Verwoert werden op 10 december tijdens een feestelijke gala-avond de winnaars van de awards bekendgemaakt. Daniëlle Lemmers: “Het was een fantastische avond! De trouwbranche is een branche waar we trots op mogen zijn!” Nieuwsgierig geworden naar deze toppers? Hieronder stellen veertien genomineerden, waaronder vier trotse winnaars, zich aan je voor.Mmaak

Lees hier het artikel in Bruid Magazine | Dutch Wedding Awards winnaars