Zorgeloos en ontspannen genieten

Zijn jullie nog in de roes van het huwelijksaanzoek?  Dromen jullie van een onvergetelijk huwelijk, dat alle verwachtingen overtreft? Het traject van voorbereiden wordt, ondanks jullie drukke bestaan, een weg van ontspannen genieten met Wedding & Planning, de weddingplanner van exclusieve op maat gemaakte huwelijken. Anders dan anders of liever een klassiek huwelijk met respect voor tradities? Wedding & Planning gaat met jullie op zoek naar de invulling die bij jullie past. Met als resultaat: een onvergetelijk huwelijk met een ontspannen sfeer, een dag die tot in de detail klopt. Alle zorgvuldig gekozen puzzelstukjes vallen op hun plaats, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten!

Wedding & Planning organiseert sinds 2006 mooie en bijzondere huwelijken voor onder andere Tanja Jess & Charly Luske, Armin & Erika van Buren en Caroline Tensen & Ernst-Jan Smids en vele andere bruidsparen. Met als visie: denken in mogelijkheden, zal Wedding & Planning niet snel ‘nee’ zeggen en altijd op zoek gaan naar oplossingen. Met de merkwaarden inspirerend, stijlvol, inlevend, duidelijk en betrouwbaar stelt Wedding & Planning het juiste team samen om er een fantastische beleving van te maken én het verschil te maken. Gedreven professionals met oog voor detail en hart voor jullie. Wedding & Planning houdt van een heldere communicatie en werkt met een duidelijke begroting, zodat jullie nooit voor verrassingen komen te staan!

Lees hier het artikel in het Top Trouwlocaties Trouwboek