Een onvergetelijk liefdesfeest

Vier-de-liefde-12-12-12, 12 stellen trouwen op 12 december 2012 op twaalf plaatsen in Nederland om 12.12 uur, bruid en bruidegom , joanne Littooij, weddingplanner, wedding en planning

12-12-12 Vier de Liefde

Twaalf bruidsparen in twaalf verschillende provincies geven elkaar het ja woord om 12.12 uur op 12-12-12 en  één groot huwelijksfeest! Samen met Ontdek een kasteel.nl en ruim 300 sponsors maakte Bruid & Bruidegom Magazine iets unieks mogelijk: een droombruiloft voor 12 bruidsparen op de laatste triple double digit-datum van deze eeuw. En voor deze koppels ging daarmee letterlijk een droom in vervulling, want zij zijn allemaal klant bij de Voedselbank Nederland en zouden een dag als deze moeilijk zelf kunnen bekostigen. Op 12-12-’12 konden zij dat echter even helemaal vergeten. “Ik wilde altijd al met Carla trouwen”, vertelt bruidegom Jan uit Drenthe. “Vandaag kon dat op een manier zoals ik dat het liefste voor haar wilde.”

12 bijzondere ceremonies

De dag begon voor elk van de bruidsparen in hun eigen provincie waar ze elkaar op een prachtige trouwlocatie het jawoord gaven. De lokale betrokken sponsors haalden alles uit de kast om er iets heel bijzonders van te maken; van de visagisten tot aan de trouwamb- tenaren. “Mijn ouders zaten in Brazilië en konden helaas niet bij onze bruiloft zijn”, vertelt bruid Tamara uit Utrecht. “Maar doordat de organisatie een Skype-verbinding regelde, maakten zij alsnog deel uit van de ceremonie!” Ook voor bruid Denise uit Flevoland begon de trouwdag boven verwachting: “We hadden een geweldige trouwamb- tenaar die de ceremonie heel leuk en persoonlijk maakte. Het ging echt over ons en dat maakte veel indruk.”

Vier de Liefde , Bruid , 12-12-12,weddingplanner, trouwen in de winter

Huwelijksfeest XL

Met het plechtige gedeelte achter de rug, kon het grote feest beginnen. En dat vierden de bruidsparen niet alleen met hun gasten, maar ook met elkaar. Twaalf touringcars vervoerden alle bruiloftsgezel- schappen naar Hart van Holland in Nijkerk voor een spetterend huwelijksfeest. In een sfeervolle grote zaal werden de stralende bruidsparen onder luid applaus verwelkomd door alle organisatoren, sponsors én Natasja Froger. “Al die aandacht speciaal voor ons”, zegt bruidegom Mario uit Overijssel, “ik heb er gewoon geen woorden voor.” Ook Natasja Froger was erg onder de indruk van het hele gebeuren: “Ik geniet van al die stralende bruidsparen. Echt fantastisch!”

Kers op de bruidstaart

Na het uitbundige welkom en het gezamenlijk aansnijden van de bruidstaarten werden de bruidsparen getrakteerd op een extra toetje: een miniconcert van Voedselbank-ambassadeur René Froger. De koppels en hun gasten gingen uit hun dak op de dansvloer terwijl de zanger een aantal van zijn grootste hits opvoerde. “Deze dag was nog mooier dan een droom”, zegt bruid Jerney uit Noord-Holland. “Om je bruiloft op zo’n manier te vieren, samen met alle andere bruidsparen. Van begin tot eind overweldigend!”

Lees hier het artikel in Bruid | Vier De Liefde| 12-12-12