Huwelijksdag Tanja Jess & Charly Luske  “Je krijgt emmers liefde over je heen”.

Op 9 augustus 2008 trouwden Tanja Jess & Charly Luske in plaats van een no-nonsens huwelijk op de boerderij van haar moeder werd het een sprookjes huwelijk in het kerkje van Nuenen waar het burgerlijk huwelijk werd voltrokken en aansluitend ging het bruidspaar met hun familie en vrienden naar Kasteel Geldrop waar in de schitterende kasteel tuin de taart werd aangesneden en Charly zijn verse echtgenoot tijdens het feest toezong.

Het acterende, presenterende en zingende paar heeft voor familie en vrienden elkaar het ja woord gegeven. Hun twee zoons Billy en Bobby waren de begeleiders van hun vader en moeder, zij mochten ondermeer de ringen overhandigen aan het kersverse echtpaar.”

Lees hier het artikel in WIT Wedding Magazine | Huwelijk Tanja Jess & Charly Luske